Wat is Kiwanis ?

Kiwanis is een internationale service organisatie van vrijwilligers. Al tientallen jaren heeft Kiwanis haar activiteiten vooral gericht op kinderen. ‘Serving the children of the world’, is dan ook het motto van deze internationaal opererende organisatie.
Kiwanis Club Spijkenisse organiseert projecten en werft op een actieve en creatieve manier fondsen ter ondersteuning van de minder kansrijke kinderen in de regio Spijkenisse. De leden hechten veel waarde aan saamhorigheid en vriendschap en zetten zich voor de volle 100% belangeloos in om kinderen, op basis van deze vriendschap, wat extra levensvreugde te bezorgen.

Enkele door Kiwanis Club Spijkenisse gesponsorde goede doelen: Stichting Vakantiespelen, Stichting JOZ, My Breath My Music, De Kinderen van de Voedselbank, Peuters in Beweging, Stichting de Tandem, Pazival Wonen, Stichting Leergeld.

Spreekt Kiwanis Club Spijkenisse en inzet voor lokale goede kinderdoelen je aan. Neem dan eens contact met ons op, we vertellen je graag over Kiwanis in het algemeen en de Club Spijkenisse in het bijzonder. En, we breiden ons ledental graag uit !

Neem eens een kijkje op:
https://www.kiwanis.nl/spijkenisse/
https://www.kiwanis.nl/

Contact e-mail: spijkenisse@kiwanis.nl