Duckrace

Op zaterdag 15 juni staat Spijkenisse in het teken van Stichting City Kids dat in Spijkenisse de Rein Lander Hoeve gaat (ver)bouwen, een medisch kinderdagverblijf. Voor dit goede doel organiseert Kiwanis Club Spijkenisse op deze dag een tweetal events. In de middag vindt aan de Oostkade in Spijkenisse een Duckrace plaats en ‘s avonds een Running Dinner in het Centrum van Spijkenisse.

Koop een badeend

Voor de Duckrace is het mogelijk om online voor slechts € 5 euro* een eigen genummerde badeend “te kopen”.

* Bij online kopen worden altijd transactiekosten berekend en u kunt op de bestel pagina ook een badeend inclusief deze kosten kopen. Zo blijft het volledige bedrag ten goede aan ons goede doel.
De kleine badeend kost dan 5,25 euro.

Je ondersteunt hiermee het goede doel, je neemt deel aan de race en je maakt kans op leuke prijzen. Aan de race zullen maximaal 2.500 badeendjes deelnemen, de start is vanaf de brug bij het Havenplein, de finish is nabij de brug bij Restaurant ’t Ganzengors.
Het startschot wordt om 14.00 uur gegeven door Burgemeester Van Oosten. Oud notaris Gores houdt nauw-lettend de race in de gaten en ziet toe hoe de eerste badeendjes finishen.

Daarnaast vindt de “Grote Badeendenrace” plaats, de zogenaamde sponsorrace.

Hiervoor kun je ook online een (grote) badeend kopen, deze wordt / is eigendom van jezelf, je mag de eend pimpen, aankleden, verven etc., geheel naar eigen inzicht en idee. Deze eend verschijnt dus in een 2de race en kost per stuk € 100 euro*, leuk bijvoorbeeld om deze met je straat, je familie, je schoolklas of afdeling te kopen. Uiteraard steun je hiermee natuurlijk ook weer het goede doel. Het leuke van deze “Grote Badeend” is dat deze in de weken vooraf, nádat je de eend gepimpt hebt, wordt geshowd voor de ramen van Restaurant ’t Ganzengors in het Centrum van Spijkenisse. Je eend krijgt dus veel bekijks van het langslopend publiek.

De grote badeend kost dan 100,25 euro.
start finsh apijkenisse haven

Voorbeeld gepimpte grote duck